Sriracha! Når ketchup ikke duger lenger.
Surdeigsboller
Surdeigsboller: den ultimate kombo av surdeig og søtbakst.
Gjenbruk av glass
Gjenbruk av glass kan spare deg for et betydelig beløp. Bra for miljøet er det også.
Ripsgele
Ripsgele er beviset på at selv sure bær kan bli til søte fristelser.
Ratatouille
Det verste med denne retten er hvordan den staves. Deretter er det bare ren nytelse.
Surdeigsbrød med bygg
Surdeigsbrød med bygg er et snasent hverdagsbrød perfekt for matpakke.
Landbrød
Bybrød, eller landbrød alla Bykjøkken.
Salsa med jalapeno og ananas
Salsa med jalapeno og og ananas er en passe søt, syrlig og fyrrig saus som kan brukes til det aller meste.
Kimchipannekake med surdeig
Kimchipannekake med surdeig er pannekake next level!
Sylteagurk med løk
Sylteagurk med løk. Perfekt som pålegg eller tilbehør. Kan også maules rett av glasset.
Gulrotbrød med surdeig
Gulrotbrød med surdeig: Saftig, godt og sunt!
Plantesmør
Plantesmør, eller vegansk smør. Kall det hva du vil. Her er det uansett fritt for ku og geit.
Syltet rødkål
Syltet rødkål: Krønsji, velsmakende og en visuell punch!
Rødbetgravet laks
Rødbetgravet laks: Nesten som vanlig gravlaks, bare litt rødere i kantene og en anelse søtere.
Vegansk pekingand
Av alle mine juletradisjoner er kanskje vegansk pekingand den snodigste.